Mesajul lui Dorinel Munteanu pentru Dinamo: „Singurul «complex» o fi fost că n-am fost eu pe bancă atunci”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 29 septembrie 2023, ora 10:13,
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

„În acest maraton de 4 meciuri în 12 zile am arătat că avem potența fizică necesară să le ducem bine. Urmează un joc foarte greu, pe care vrem să-l ducem într-un ritm ridicat, cu o agresivitate la fel de mare, mă refer la agresivitate fotbalistică.

Întâlnim o echipă bună, care, deși nu a avut rezultate pozitive, are un joc plăcut, de apreciat. Sigur, se mai fac și greșeli. Dar va fi un meci tare. Va fi un meci determinat, vrem să fim mai pregătiți ca să câștigăm. Avem nevoie de curaj și de inspirație”, a declarat Dorinel Munteanu înaintea duelului cu Dinamo.

„Ambiția lor e mare, a noastră e la fel de mare. Vrem să dăm mai puține declarații și să ne gândim doar la fotbal. Pentru a câștiga meciul, trebuie să investim mental, agresivitate, tot, încheiem un maraton de meciuri din 3 în 3 zile. Energia s-a mai dus, dar ne-am recuperat bine și va face echipa să fie în formă foarte bună.

Nu cred că avem un «complex» contra lui Dinamo. Singurul «complex» o fi că n-am fost eu pe bancă! Niciun jucător de-ai mei nu are complex în fața niciunei echipe din Superliga internă. În fotbal, nu există «complexe», nu există teamă, ci doar încrederea în propriile calități. Liga 1 e Liga 1, cum Liga 2 e Liga 2, nu avem niciun complex vizavi de niciun adversar”, a declarat Dorinel Munteanu.

dorinel munteanudinamo