Mesajul lui Eduard Novak pentru David Popovici: ”Îţi mulţumesc pentru ce vei realiza şi în viitor!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 15 august 2022, ora 22:02,
Eduard Novak, MTS
Eduard Novak, MTS

David Popovici a reușit să câștige o nouă medalie de aur la Campionatul European. Românul s-a impus în proba de 200 de metri liber, care a avut loc la Roma.

Popovici a câștigat finala la 200 de metri liber, după ce în urmă cu câteva zile devenise cel mai rapid înotător din lume la proba de 100 de metri liber. Sportivul nostru și-a lăsat adversarii în spate și a scos timpul 1:42.97, la trei secunde în faţa următorului clasat. De asemenea, el a scos un nou record mondial la juniori. După această performanță, Ministrul Sportului, Eduard Novak, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

”De NEOPRIT!

David al nostru a fost la mai puţin de o secundă de un nou record mondial şi a reuşit al 3-lea cel mai rapid timp din istorie la 200 m liber, după Michael Phelps şi Paul Biedermann.

România este în elita înotului mondial datorită lui şi echipei care îl susţine. Felicitări pentru seria neîntreruptă de performanţe!
2022 este anul lui David – dublu campion mondial şi dublu campion european!

David, te felicit pentru tot ceea ce faci şi îţi mulţumesc pentru ce vei realiza şi în viitor. Suntem alături de tine!”, a scris ministrul.