Mesajul lui Gică Hagi înainte ca naționala să plece la EURO 2024: „Avem un respect total”

Articol de Gabriel Ion - Publicat vineri, 07 iunie 2024, ora 22:21,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Căpitanul „Generaţiei de Aur”, Gheorghe Hagi, se bucură şi are respect total faţă de actuala echipă naţională care a dus România din nou pe scena unui CE.

Hagi speră ca prima reprezentativă să treacă de grupe

„Ne bucurăm că echipa naţională ne-a adus iar pe scena unui Campionat European. Acolo unde ne-am dorit întotdeauna să fim. Aşa că avem un respect total şi le dorim succes la EURO. Sperăm să treacă de grupe pentru că naţionala întâlneşte echipe foarte, foarte bune. După ce trece de grupe, vom vedea ce va fi”, a spus Hagi.

Întrebat ce părere are despre faptul că fiul său, Ianis Hagi, poartă în premieră banderola de căpitan la echipa naţională în meciul amical cu Liechtenstein, Gheorghe Hagi a răspuns: „Important e ca echipa să facă un meci bun, e un meci de pregătire în care staff-ul vrea să vadă toţi jucătorii. Presiunea şi adrenalina o să vină când o să plece în Germania”.

Gheorghe Hagi a participat, vineri, la lansarea cărţii „Lăcă7uş – 7 paşi”, dedicată fostului fotbalist Marius Lăcătuş, care a avut loc la Stadionul Steaua înaintea partidei amicale România – Liechtenstein.