Mesajul Nadiei Comăneci pentru gimnastele din lotul olimpic! Ce le-a transmis „Zeița de la Montreal”

Articol de Gabriel Ion - Publicat joi, 13 iunie 2024, ora 22:07,
Nadia Comăneci
Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de la Paris

„Le-am spus că voi fi acolo să le încurajez”, a precizat Nadia Comînesci

A fost o zi plină de emoție pentru componentele lotului olimpic de gimnastică. Ele au fost vizitate la antrenament de Nadia Comăneci!

„Mi-am propus să vin să le salut pe fete. E important să le văd, mai ales că e ultima mea vizită până la Paris. Le știu pe fete, le-am văzut și la Mondiale și la Europene. Ideea e ca ele să fie apte de competiție și să fie pregătite mental pentru această Olimpiadă”, a spus Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă din istorie.

După ce le-a văzut la antrenament, Nadia a stat de vorbă cu fetele. „Le-am spus că voi fi acolo să le încurajez. Am speranțe să concureze bine, la nivelul lor de pregătire. Să aibă plan B și C. Chiar dacă ești destul de pregătită, Jocurile Olimpice sunt Jocuri Olimpice. Să nu intre în panică dacă se întâmplă ceva și să încerce să se adapteze pe moment”, a mai transmis ea, potrivit SportsNet.

Sabrina Voinea a fost încântată de vizita făcută de Nadia

Chiar dacă are atâta experiență și a văzut sute de competiții, Nadia tot are emoții când le urmărește pe românce.

„Emoțiile sunt mai mari când le vezi concurând pentru că le cunoști și vrei să facă bine. Nu pot spune că era mai ușor când concuram, dar era diferit. Emoțiile sunt mari când le văd”, recunoaște „Zeița de la Montreal”.

Pentru gimnastele noastre, întâlnirea cu Nadia a fost o adevărată bucurie. „Mă bucur că Nadia ne-a încurajat pe toate ca echipă și ne-a dat încredere în noi pentru Jocurile Olimpice. Ne-a încurajat, să nu avem emoții, să concurăm din plăcere și fericite pentru ceea ce am antrenat și să fim cele mai puternice”, a precizat Sabrina Voinea.