Mesajul postat de Simona Halep în ziua căsătoriei cu Toni Iuruc: ,,Dă şansă fiecărei zile”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 10:11,
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani) se căsătorește astăzi, 15 septembrie, cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani).

Evenimentul va avea la clubul Fratelli din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

Înainet de acest eveniment foarte important din viaţa sportivei, aceasta şi-a ţinut în priză şi fanii de pe reţelele de socializare. Aceasta a postat un mesaj special pe Instagram.

,,Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”, este citatul de Mark Twain, postat de Halep. Acesta a mai transmis şi un mesaj în engleză la descrierea pozei cu citatul: ,,Have a beautiful day everyone” (Să aveți o zi frumoasă).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

La cununia civilă dintre cei doi îndrăgostiţi ar fi fost invitat şi preşedintele Klaus Iohannis, informează Telekomsport. Pe lângă invitaţi de seamă ca Ilie Năstase sau Ion Ţiriac, la petrecere ar putea lua parte şi preşedintele României. Rămâne însă de văzut dacă şeful statului îşi va face apariţia la eveniment.

Vor fi aproape 300 de invitaţi. Jucătoarea de tenis îşi va schimba numele, urmând să preia numele soţului. În acte, Simona va apărea cu numele Halep-Iuruc. Jucătoarea de tenis le-a transmis invitaţilor ca la evenimentul de astăzi să nu vină cu telefoanele mobile sau alte dispozitive de înregistrat.

Aceasta le-a solicitat, de asemenea, să nu apară la eveniment cu cadouri sau anumite daruri în bani.

Nunta va avea loc în 2022, la o dată care va fi stabilită ulterior. Halep va mai juca anul acesta la trei turnee de tenis: Indian Wells, Moscova și Cluj.

Simona Halep/Sursa foto: Profimedia Images
Simona Halep/Sursa foto: Profimedia Imagesalep

Citeşte şi ULTIMELE DETALII DESPRE CUNUNIA DINTRE SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC: „DA, AM EMOȚII URIAȘE”

simona halepcununia civilacasatorierealitateamesajToni Iuruc