Mesajul Simonei Halep pentru Emma Răducanu, noua senzație a tenisului feminin! Fotografia postată

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 11:31,
Simona Halep/Sursa foto- Credit Photo Laurent Lairys / DPPI, Profimedia Images
Simona Halep/Sursa foto- Credit Photo Laurent Lairys / DPPI, Profimedia Images

Sportiva cu origini românești a fost de departe revelația turneului de la Wimbledon din acest an, reușind să ajungă până în optimile de finală ale turneului!

Emma Răducanu (locul 338 WTA) a izbutit să surprindă pe toată lumea datorită evoluțiilor sale din cadrul uneia dintre cele mai importante competiții ale tenisului mondial. După ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea, sportiva în vârstă de doar 18 ani a întâlnit-o pe Alja Tomljanovic în optimile de finală de la Wimbledon, însă a fost nevoită să abandoneze disputa la scorul de 6-4, 3-0 în favoarea australiencei.

EMMA RĂDUCANU. Foto: Profimedia

Parcursul tinerei a impresionat-o inclusiv pe Simona Halep, cea mai bună tenismenă din România. Fostul lider mondial a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare alături de Emma Răducanu, la Wimbledon, în anul 2014. Mesajul Simonei a fost unul emoționant, iar în imagine Emma era doar un simplu copil, având doar 11 ani.

Timpul zboară. Felicitări, Emma, pentru performanța superbă de la Wimbledon, a fost mesajul Simonei Halep.

Din cauza problemelor medicale la gambă, Simona Halep a ratat șansa de a-ș apăra titlul obținut la Wimbledon, în ultima ediție găzduită în anul 2019.

Citește și SIMONA HALEP SE PRĂBUȘEȘTE ÎN CLASAMENTUL WTA

realitateatenismesajwtaemma radulescusimona halep