Messi dă cărțile pe față – Se întoarce fotbalistul la FC Barcelona?

Articol de Dan Istratie - Publicat joi, 09 februarie 2023, ora 12:57,

Matias Messi, unul dintre fraţii starului argentinian Lionel Messi (Paris Saint-Germain), a anunţat miercuri că acesta nu are de gând să revină la echipa de fotbal FC Barcelona, conform agenţiei EFE.

Matias, cel mai mare dintre fraţii Messi, a precizat pe un canal de Twitch, gestionat de fratele său Tommy, că Leo nu va reveni la clubul catalan şi dacă totuşi se va întoarce o va face după ”o curăţenie bună”, cum ar fi plecarea preşedintelui Joan Laporta, pe care l-a descris ca ”un ingrat, după tot ce a dat Messi Barcelonei”.

”După mine, Barcelona a început să fie cunoscută pentru Messi, înainte era mai cunoscut Madridul. Oricine are oportunitatea de a călători la Barcelona şi de a intra la Muzeul Barcelonei va vedea că Muzeul Barcelona este Messi”, a opinat Matias.

Matias a adăugat că Lionel Messi s-a simţit trădat când a fost nevoit să părăsească clubul catalan: ”Spaniolii sunt trădători. Mama mea i-a spus lui Lionel odată: ‘Te vor răsplăti ca pe Ronaldinho”’.

La solicitarea agenţiei EFE, Cabinetul de comunicare al lui Lionel Messi a precizat că această declaraţie este ”o opinie individuală şi personală a lui Matias Messi, care este fratele lui Leo, dar a cărui opinie nu trebuie să coincidă cu cea a lui Leo sau cu cea a altor rude, prieteni sau persoane apropiate de fotbalist”.

barcelonamessi