Mihai Iosif a spus de ce l-a ratat Rapid pe Jefte Betancor: „L-am pus și eu pe listă, dar…”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 19:04,
Jefte Betancor
Jefte Betancor

Jefte Betancor este golgeterul Farului în sezonul recent încheiat, cu 16 goluri marcate în 35 de meciuri. El a fost dorit în vară de Rapid, dar mutarea nu s-a realizat din cauza pretențiilor financiare ale jucătorului.

Jefte Betancor a avut doleanțe peste posibilitățile Rapidului

Jefte Betancor, care va împlini 29 de ani pe 9 iulie, a ajuns în Liga 1 în septembrie 2020, când FC Voluntari l-a transferat de la echipa austriacă Ried. A jucat doar un sezon, marcând de 6 ori în 29 de meciuri, dar l-a impresionat pe Gheorghe Hagi, care l-a luat la Farul.

Mihai Iosif, fostul antrenor al Rapidului, a făcut cunoscut faptul că atacantul spaniol putea ajunge la gruparea alb-vișinie în vara anului 2021. Mutarea nu s-a realizat din cauza pretențiilor financiare ale jucătorului.

Când am început sezonul din Liga 1, cred că pe unii jucători i-am încălțat din tren, de pe unde venea fiecare. Am închegat echipa într-un timp record.

La momentul acela, doi jucători mi-am dorit și eu foarte mult. Nu s-a putut. Ronaldo Deaconu de la Mediaș și Jefte Betancor, înainte să ajungă la Farul. L-am pus și eu pe listă, dar…

Nu știu sumele. Mi-a spus Daniel Niculae că a avut niște doleanțe peste posibilitățile noastre. Am discutat la începutul sezonului să nu depășim bugetul, pentru a plăti salariile”, a declarat Mihai Iosif, la Liga Digisport.

jefte betancormihai iosif