SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Iosif, în așteptarea derby-ului cu Dinamo! Declarație de dragoste pentru marea rivală din Capitală

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 21 octombrie 2021, ora 13:09,
Mihai Iosif
Mihai Iosif

Dinamo va juca contra Rapidului, sâmbătă, de la ora 20,30, în etapa cu numărul 12 din Liga 1!

Cele două formații se vor întâlni într-un meci din prima ligă după mai bine de șase ani, astfel că ambițiile din duelul de peste două zile vor fi unele la cote maxime. Întrebat despre confruntarea din Ștefan cel Mare, Mihai Iosif se așteaptă la un meci frumos, în care elevii săi vor da totul pentru a ieși câștigători.

Totodată, tehnicianul Rapidului a ținut să reamintească gestul superb al suporterilor lui Dinamo, care au fost alături de cei giuleșteni în momentul în care clubul de la Podul Grant a intrat în faliment. De această dată, rolurile s-au inversat, iar Mihai Iosif a declarat că își dorește foarte mult ca dinamoviștii să treacă cu bine peste această situație critică.

„E un derby de tradiţie al fotbalului românesc, e un derby frumos. Eu nu pot să uit, în 2015, atunci când am intrat în faliment, dacă nu mă înşel, a fost un meci de old-boys, în sala Dinamo, iar suporterii noştri alături de cei ai lui Dinamo au strigat: <<Rapid nu moare>>. Eu n-am cum să uit acest lucru şi acum sper să supravieţuiască şi Dinamo.

E un derby, eu şi jucătorii mei vrem să onorăm acest meci, vom da totul pe teren pentru a obţine un rezultat cât mai bun. Mă bucur că pot lua parte la aşa ceva. Ne-ar fi plăcut să jucăm pe Arena Naţională, poate veneau şi mult mai mulţi spectatori, dar nu avem ce face. Aşa cum şi noi am fost nevoiţi să jucăm în etapa trecută la Mioveni, dinamoviştii sunt şi ei în aceeaşi situaţie” , a declarat Mihai Iosif, la conferința de presă.

Citește și S-A DECIS! CINE VA CONDUCE LA CENTRU DERBY-UL DINTRE DINAMO ȘI RAPID

realitateadeclaratiidinamoliga 1mihai iosifrapid