Mesajul lui Mihai Neșu pentru Gigi Becali și CSA: „Niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 11:54,
Sursa Foto: Profimedia Images
Sursa Foto: Profimedia Images

Mihai Neșu, fostul jucător al Stelei are un mesaj pentru Gigi Becali și pentru cei de la CSA.

Timp de 7 ani (2001/2008) a evoluat Mihai Neșu pentru formația din Ghencea în care a îmbrăcat de tricoul roș-albastru în 87 de partide reușind să marcheze un gol. În 2008 „Bichonul” s-a transferat în Olanda la Utrecht, iar pe data de 10 mai 2011 viața lui Mihăiță Neșu din păcate s-a schimbat total.

La un antrenament al formației Ultrecht, Mihai Neșu s-a accidentat foarte grav după ce colegul său Alje Schut, a căzut peste el la un duel aerian și i-a provocat o fractură la vertebrele cervicale, iar fostul jucător al Stelei a rămas paralizat.

Sursa Foto: Profimedia Images

Cu toate că viața la pus la grea încercare după accidentare, Mihai Neșu rămâne optimist și trece de greutățile de zi cu zi cu zâmbetul pe buze. „Bichonul”spune că cele două formații, FCSB din Liga 1 și Steaua din Liga a 3-a nu pot exista una fără alta.

„Trebuie să trecem cu zâmbetul pe buze peste orice, că altfel e mai greu! Viaţa mea şi starea de spirit s-au îmbunătăţit. Dumnezeu mi-a găsit un rost, chiar şi în situaţia asta, să fiu poate chiar mai de folos decât atunci când jucam fotbal.

Sursa Foto: Profimedia Images

Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc a declarat Mihai Neșu pentru as.ro

3 titluri de campion și o supercupă a României are Mihai Neșu în palmares cu formația din Ghencea.

Citește și Derby-ul FCSB-CFR, analizat de către un fost internațional: “A fost o diferență clară între cele două echipe!”

becalisteauamihai neșufcsb