Mihai Pintilii, despre Gigi Becali: „Toată lumea umilește! Dar el dă bani”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 07 iunie 2024, ora 13:16,
Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

Mihai Pintilii i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru condițiile pe care le oferă la FCSB. De asemenea, fostul mijlocaș defensiv al roș-albaștrilor susține că Gigi Becali merită respect pentru că, prin transferuri de fotbaliști, a ajutat financiar alte cluburi din fotbalul românesc.

„Nu doar cu Gigi Becali! Cu oricine. Nea Gigi ne-a oferit toate condițiile și merită tot respectul. N-a renunțat niciodată. A demonstrat! Iar ăsta cred că-i cel mai mare lucru. Cel mai bun lucru pentru fotbalul românesc.

A ținut multe echipe în viață cumpărând jucători. Și câte lucruri a făcut și pentru jucători! Că mai aud și treaba că i-a umilit. Nu! Toată lumea umilește! Nu numai el! Dar el dă bani”, a declarat Mihai Pintilii, potrivit Golazo.

În ciuda faptului că, în anumite momente, are discursuri devastatoare la adresa fotbaliștilor de la FCSB, Gigi Becali respectă orice detaliu stipulat în contract. Mihai Pintilii dezvăluie că niciun fotbalist nu a plecat cu restanțe salariale de la FCSB.

„Când reziliază un contract îți dă banii. Tot ce a ținut de contract a luat fiecare. Că e moral sau nu… Fiecare știe unde semnează când vine. Dacă ești jucător, ai personalitate și nu îți convine ce se întâmplă aici, nu vii. Nu semnezi!

A mai fost un jucător care a spus asta și până la urmă a venit. L-am prins eu în parcare. Nu dau nume! „Că domne, că nu vin”, dar era în parcare. Era în cămașă, apoi la birouri și semna.

Atunci? Accepți unde vii, nu? Știi condițiile de aici. Ai condiții senzaționale de antrenament. Nu vine nea Gigi să te antreneze”, a mai spus antrenorul secund de la FCSB.

gigi becalimihai pintilii