Mihai Rotaru le promite fanilor un antrenor surpriză! „Mâine începem negocierile!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat duminică, 31 ianuarie 2021, ora 14:29,
Rotaru

Mihai Rotaru a dat detalii despre antrenorul pe care îl va numi la Universitatea Craiova după demiterea lui Corneliu Papură. Finanţatorul din Bănie s-a orientat spre un tehnician străin, dar are o listă de cinci nume.

Rotaru a alcătuit „portretul robot” al antrenorului pe care îl vrea în Bănie, iar luni va începe negocierile cu tehnicienii care se încadrează în cerinţele clubului. Finanţatorul Universităţii Craiova a declarat că nu va negocia cu mai mulţi antrenori în acelaşi timp. Primul nume de pe lista lui Rotaru este un antrenor care nu a mai activat în Liga 1.

”Deja a fost redusă lista de antrenori, 5 au rămas. De mâine (n.r. luni) vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini, 20% români. N-a mai antrenat în România. Ne uităm pe termen mediu şi lung. Ce-ar fi să sacrificam tot pentru un titlu şi să pierdem un an de zile? O să căutăm un antrenor cu experienţă, cu personalitate şi un avantaj vor avea cei care au mai câştigat trofee” – a explicat Rotaru la ProX.

Singurul român de pe lista lui Mihai Rotaru nu este Laurenţiu Reghecampf, ci Daniel Pancu. Demis de la Poli Iaşi, fostul rapidist nu ar spune nu unei oferte din Bănie. „Universitatea Craiova este singura echipa din Liga 1 la care as merge” – a declarat Pancu pentru Telekomsport.

Singurul lucru clar este că tratativele cu Laurenţiu Reghecampf s-au împotmolit, fostul antrenor de la FCSB nefiind de acord cu o revenire în Liga 1 la Craiova.

pancucraiovamihai rotarunegocieriliga 1reghecampfantrenorantrenor străin
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda