Mihai Rotaru, nemulţumit de decizia luată de FC Voluntari înaintea meciului direct: ,,Ţine de o zonă care nu este în regulă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 19:44,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

CS U Craiova va juca în compania celor de la FC Voluntari în etapa a 19-a a Ligii 1, în deplasare, pe arena ,,Anghel Iordănescu, sâmbătă”, de la ora 17:30.

Înaintea acestui joc, clubul ilfovean a anunţat că a pus în vânzare biletele pentru cei care vor să asiste la meci. Însă preţul este unul destul de piperat, mai exact 100 de lei de persoană.

Citeşte şi DRAMA PRIN CARE TRECE O JUCĂTOARE A NAȚIONALEI FEMININE DE HANDBAL A ROMÂNIEI: „AM SPERAT CĂ AM SĂ TE MAI VĂD”

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova, nu îi vine să creadă preţul biletelor care a fost stabilit de echipa gazdă. Acesta este de părere că ceea ce se întâmplă înainte de acest meci nu este în regulă.

,,Acum am aflat de la colaboratori că sunt 100 de lei biletele, am rămas şocat. Nu înţeleg!

Noi avem dialog foarte foarte rar cu galeria. Nu cunosc dacă vin sau nu. Nu poţi tu, care participi la acest fenomen, să pui bilete de 100 de lei. Din punctul meu de vedere, ţine de o zonă care nu este în regulă, care nu ar trebui să existe.”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Digisport.

Mihai Rotaru

Decizia de a pune preţul atât de mare la bilete ar veni în contextul în care oaspeţii au o masă mult mai mare de suporteri. Însă, decizia de a scumpi biletele se răsfrânge şi asupra propriilor suporteri ai celor de la FC Voluntari.

Citeşte şi ,,VREA TAMAŞ ŞAMPANIE CU FOIŢĂ DE AUR!” SUPORTERII, REVOLTAŢI ÎNAINTE DE FC VOLUNTARI – CS U CRAIOVA

bilete suporterifc voluntarimihai rotaruliga 1cs u craiova