Mihai Rotaru o liniștește pe Olguța Vasilescu: „Nu vrem fuziune, nici nu vrem să ne războim”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 07 februarie 2024, ora 19:24,
Universitatea Craiova – FCU 1948 Craiova 1-1
Universitatea Craiova – FCU 1948 Craiova 1-1

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, și-a manifestat dorința ca urbea să aibă doar o echipă de fotbal, dar Mihai Rotaru exclude varianta.

Nu vrem fuziune, nici nu vrem să ne războim”, a transmis Mihai Rotaru

Craiova re două echipe de fotbal în Superligă, Universitatea, care este pe locul 4, cu 37p, și FCU 1948, aflată pe 10, cu 30p. cele două au fost adversare în etapa a 15-a, cu Universitatea gazdă, iar scorul a fost 1-1.

Mihai Rotaru, patronul Universității, exclude varianta unei fuziuni cu echipa rivală. „Nu știu nimic, nu se va pune vreodată problema. De ce ar fuziona vreodată Universitatea Craiova cu cineva? Nu se poate.

Este o singură Craiovă, este Universitatea Craiova. Nu a vorbit de o fuziune, a vorbit de dorința de a fi o singură echipă în oraș. Nu luăm în calcul.

Îi respectăm pe ceilalți de la noi din oraș, dar nu se pune problema de o fuziune. Noi am deschis acționariatul, mergem pe alt drum în acest moment.

Nu vrem fuziune, nici nu vrem să ne războim cu cineva. Noi nu ne războim cu nimeni, poate alții se războiesc cu noi”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit gsp.ro.

Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor” fuziunea, este conștientă Olguța Vasilescu

Chiar și edilul urbei recunoaște că acest lucru este greu de realizat. „Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperitățile sunt încă…. Mai e de lucrat la un astfel de proiect.

Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an.

Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată! Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. (…)

Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele. Sunt mulți care rezonează cu mine când spun asta”, a declarat Vasilescu la Digi24.

mihai rotaru