Mihai Stoica comparație fabuloasă pentru Ștefan Târnovanu: „Seamănă cu Thibaut Courtois!”-Ce a spus despre viitorul portarului de la FCSB!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 11 august 2022, ora 13:53,
Ştefan Târnovanu
Ştefan Târnovanu

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a vorbit recent despre Ștefan Târnovanu, tânărul portar al echipei. Deși patronul Gigi Becali a afirmat că a primit oferte pentru goalkeeper-ul său, Meme asigură că acesta nu va pleca acum de la FCSB.

De asemenea, Meme Stoica l-a comparat pe Târnovanu cu portarul celor de la Real Marid, Thibaut Courtois. Iată ce a spus despre Ștefan Târnovanu.

Comparație fabuloasă pentru Ștefan Târnovanu!

„Nu pleacă în vara asta. Dacă vine o ofertă pe banii ceruţi de Gigi, dar e greu de crezut că lumea dă bani pe un portar cu 20 de meciuri în carieră. Că tot l-am văzut pe Courtois (n.r. în Supercupa Europei), măcar la fizic seamănă cu el”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Ștefan Târnovanu a devenit titular în poarta FCSB-ului din a doua jumătate a sezonului trecut. Într-o partidă cu FC Argeș, câștigată de piteșteni cu 1-0 din cauza unei gafe inimaginabile a lui Andrei Vlad, acesta a fost înlocuit imediat la pauză cu Ștefan Târnovanu, care a rămas de atunci în poarta echipei.

Prestațiile foarte bune și paradele spectaculoase ale tânărului portar au impresionat lumea fotbalului românesc.

mihai stoicaștefan târnovanu