Mihai Stoica critică decizia patronului Gigi Becali: „Eu nu l-aș fi lăsat să plece!”. Cine este fotbalistul regretat de Meme!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 27 iunie 2022, ora 09:11,
Gigi Becali și Mihai Stoica
Gigi Becali și Mihai Stoica

FCSB a transferat în această vară 2 fundași centrali de meserie: Bouhenna (de la CFR) și Dawa (de la Botoșani). Astfel, problema defensivei este rezolvată, cel puțin până la revenirea pe teren a lui Iulian Cristea. Totuși, mutările făcute de Becali au fost criticate chiar de un apropiat.

Mai exact, Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, consideră că Andrei Miron nu trebuia lăsat să plece. Meme l-a contestat pe Becali pentru această decizie.

„A văzut omul la TV, în ziar, că nu mai e dorit la FCSB!”

Andrei Miron a fost văzut drept vinovatul principal de către Gigi Becali, pentru eroarea din apărare la golul egalizator al celor de la FC Voluntari (2-2 în penultima etapă). Remiza înregistrată atunci de FCSB a costat-o titlul de campioană.

Eu nu l-aș fi lăsat să plece acum pe Miron. S-a accidentat și Cristea și se potriveau perfect datele. Până rămânea liber Miron, în iarnă, își revenea Cristea.

A văzut omul la TV, în ziar, că nu mai e dorit la FCSB și a venit el să rezilieze, ne-a spus că și-a găsit echipă. N-a semnat încă, are un precontract, merge la vizita medicală și apoi va semna cu Hapoel”, a declarat Mihai Stoica, pentru cei de la orangesport.ro.

Mihai Stoica a asemănat situația lui Miron cu cea a lui Keșeru, un alt fotbalist plecat între timp de la FCSB:

De câte ori a declarat Gigi că nu va mai juca Claudiu Keșeru la Steaua? A spus și a jucat apoi Keșeru. Gigi vorbește la cald…”, a mai adăugat Meme, pentru sursa citată.

Cum a reacționat Andrei Miron după ce a fost dat afară de FCSB! Citește chiar aici!

mironbecali#mihaistoicafcsb