Mihai Stoica, dezvăluire despre meciul cu FC Botoșani: „Am putea să facem o chestie românească!” – Ce a spus managerul FCSB-ului!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022, ora 21:54,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

FCSB își caută în continuare un antrenor principal. Bucureștenii au fost conduși la ultimele partide de Mihai Pintilii, fostul mijlocaș.

Mihai Stoica a vorbit despre următorul meci, contra celor de la FC Botoșani. Iată ce a spus managerul FCSB-ului despre antrenor.

„Am putea să facem o chestie românească!”

„Trebuie să avem licență Pro la meciul cu Botoșani. Ni se permite să nu avem antrenor 30 de zile. UEFA dă 60 de zile. Noi am putea să facem o chestie românească, dar nu vrem să facem, adică să luăm un antrenor cu licență Pro, după care îl demitem și mai avem 30 de zile. Dar nu e normal să facem așa ceva. Nu vreau să iau peste picior regulile.

Pe de altă parte, dacă UEFA îți dă 60 de zile, tu ne obligi… noi n-am vrut să driblăm regula, dar asta e situația. E o mare problemă. Atât timp cât antrenori cu licența Pro au reușit să facă rezultate, înseamnă că sunt probleme și la Școala de Antrenori. Faptul că pentru a ajunge să ai licență Pro e mai greu decât să faci un doctorat, asta nu e normal. Dacă eu vreau să mă fac antrenor, cred că la 65 de ani ajung antrenor!

O să avem licență Pro. Nu ai cum să iei un antrenor pentru perioada asta. Jucăm pe 1 decembrie, iar pe 19 e ultimul meci. Sunt cinci meciuri. În fine, încercăm să ne descurcăm”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

mihai stoicafcsb