Mihai Stoica, impresionat! Laude pentru Peluza Nord: „Mustaţă a reuşit să se zbată, să reconstruiască!”. Ce a declarat despre galeria FCSB-ului!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 14 mai 2022, ora 14:55,
Fani FCSB
Fani FCSB

FCSB a beneficiat și continuă să beneficieze de prezența numeroasă a fanilor la meciuri. Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, se declară impresionat de peluza Nord și spune că se află într-o relație excelentă cu aceștia.

Se pare că, în semn de respect, Mihai Stoica ar fi recurs la un gest inedit. Meme a vorbit chiar despre Gheorghe Mustață, liderul galeriei, având despre el doar cuvinte de laudă.

Mihai Stoica: „Suntem izgoniţi din Bucureşti!”

„Mi-am pus poză de profil pe Whatsapp cu Peluza Nord. Pentru că eu nu m-am aşteptat ca ultraşii să renască din propria cenuşă aşa de repede. Am avut 5.000 în peluză data trecută. Cred eu că sunt mai multe motive. Mustaţă a reuşit să se zbată să reconstruiască. În al doilea rând toate nedreptăţiile care se face acestei echipe, faptul că suntem izgoniţi din Bucureşti… Noi trebuia să fim consultaţi”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB se va lupta diseară cu cei de la FC Voluntari, într-un meci în care trupa lui Toni Petrea nu are voie să piară, dacă mai vor să spere la titlu.

În acest moment, CFR este lider cu 54 de puncte, FCSB ocupă locul 2, cu 52 de puncte, iar Craiova se află pe locul 3 cu 45 de puncte.

fcsb#mihaistoicamustata