Mihai Stoica, ironii la adresa celor de la CFR Cluj: „Cine ar putea să ţină cu ei?” – Ce a spus oficialul FCSB-ului!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 05 decembrie 2022, ora 13:35,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica i-a ironizat pe rivalii de la CFR Cluj. Oficialul FCSB-ului pare convins de afirmațiile făcute.

Mai exact, Meme consideră că CFR nu va avea niciodată un număr foarte mare de fani, indiferent de rezultatele obținute. Iată ce a spus managerul celor de la FCSB.

„Oamenii ţin cu Steaua sau Dinamo şi sunt unii, mai ales în Bucureşti, care ţin cu Rapid. Şi atât!”

(n.r. poate câştiga CFR suporteri?) Niciodată. Nu are cum să se schimbe. Nu există suporteri care să treacă dintr-o barcă în alta. Uitaţi de chestia asta. E vorba aia: poţi să schimbi religia, starea matrimonială, dar nu poţi să schimbi echipa cu care ţii, nu ai cum. Cine ar putea să ţină cu CFR? O ‘şapcă roşie’? Niciodată.

Păi şi de unde? De la Adjud ar putea deveni cineva CFR-ist? Am fost la Urziceni, cunosc. Urziceni era echipa poate cea mai iubită la momentul ăla.

Părea singurul amărât care se bate cu ‘granzii’. Atunci erau ‘granzi’ cu adevărat. Adică erau cinci echipe care aveau bugete de 15-20 de milioane. Acum e mai subţire. Cine să ţină?

Nu există aşa ceva. Oamenii ţin cu Steaua sau Dinamo şi sunt unii, mai ales în Bucureşti, care ţin cu Rapid. Şi atât. Şi după aia pe plan local, fiecare ţine cu echipa lui.

Eu am stat în provincie şi ştiu despre ce e vorba. Când venea Steaua, avea foarte mulţi susţinători, de aia era stadionul arhiplin mereu.

Susţinătorii Stelei ţineau şi cu Galaţiul, că era normal, că sunt gălăţeni. Dacă dădea Steaua gol, se bucurau că dă Steaua gol. Dacă dădea Oţelul, se bucurau iar şi plecau acasă fericiţi”, a declarat Mihai Stoica, pentru cei de la orangesport.ro.

liga 1mihai stoicacfr cluj