Mihai Stoica, mesaj halucinant de 1 decembrie: „Eu nu-s așa mândru că-s român!” – Ce a transmis managerul FCSB-ului!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 01 decembrie 2022, ora 20:04,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Cu ocazia zilei de 1 decembrie, Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, a ținut să posteze un mesaj în mediul online.

Mai exact, Meme nu se consideră prea mândru de faptul că este român. Iată ce a scris cu ocazia Zilei Naționale a României.

„Eu nu-s așa mândru că-s român!”

„Eu nu-s așa mândru că-s român. Mai am starea asta când citesc despre copiii geniali care-și pulverizează concurența pe la olimpiadele internaționale de matematică sau chimie, când îl văd înotând sau vorbind pe David Popovici. Mă emoționez când mai am ocazia să văd vreo piesă marca Dabija, eventual cu Iureș, sau când mai descopăr pe FB ce-a desenat Mălăele.

Și încă în câteva momente. Puține. Aș fi un pic mai semeț dacă unii politicieni s-ar mulțumi cu vile, mașini, cash și nu și-ar face din banii românilor stadioane (sau măcar ne-ar lăsa să jucăm și noi câte un meci, două pe ele), dacă Valea Prahovei n-ar fi cea mai mare parcare din lume duminica și de sărbători, dacă n-am mai fi slugile unora care ne desconsideră constant.

Și în alte câteva situații ipotetice. Prea multe. Până atunci, sunt împăcat cu ideea că-s român. La mulți ani mai buni, România! Poate-or veni”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica, pe contul său oficial de Facebook.

mihai stoica