Mihai Stoica, mesaj pentru Peluza Nord: ,,Felicitări! Ne-aţi lipsit prea mult”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 09:11,
sursa foto: Profimedia Images
sursa foto: Profimedia Images

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacţionat la finalul jocului cu Şahtior Karagandy, din Conference League, scor 1-0.

Acesta a remarcat evoluţia lui Andre Cordea, fotbalist ce a adus victoria echipei ,,roş-albastre” cu o execuţie fabuloasă în minutul 38 al jocului de pe Naţional Arena.

Totodată, Mihai Stoica a ţinut să mulţumească şi galeriei care a fost prezentă la meci. Acesta i-a felicitat pe Mustaţă & Co pentru atmosfera creată pe cel mai mare stadion al ţării.

,,Când unii băieţi de-ai noştri vor înţelege că determinarea şi concentrarea sunt – de cele mai multe ori – mai importante decât calităţile cu care sunt înzestraţi, vom ajunge acolo unde ne dorim. Golul şi evoluţia lui Andrei Cordea din meciul său de debut în cupele europene ne-au confirmat că am transferat un fotbalist de valoare şi un băiat de mare caracter. Câteodată, chiar şi un nou-venit poate servi drept exemplu pentru cei mai vechi. Iar eu sunt convins că cei ale căror prestaţii au lăsat de dorit în acest meci sunt suficient de maturi şi inteligenţi ca să înţeleagă asta.

Totuşi, aseară, cea mai mare realizare a familiei steliste a fost revenirea atât de aşteptată a celor care au lipsit în ultima vreme. A celor fără de care n-am mai reuşit să câştigăm un titlu de atâţia ani. A celor alături de care s-a scris istorie. Şi nu orice pagini, ci cele mai frumoase şi emoţionante de după 1989. WELCOME BACK, PELUZA NORD. Felicitări pentru aseară! Ne-aţi lipsit mult prea mult.”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

CITEȘTE Și FCSB, VICTORIE LA LIMITĂ LA DEBUTUL EUROPEAN! CORDEA ESTE DECISIV ÎN TURUL CU ȘAHTER KARAGANDY

galeriefcsbconference leaguemustataPeluza Nordmihai stoica