Mihalcea a declarat dispărut un dinamovist: „Nu mai știm nimic de el”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 22 mai 2020, ora 23:47,
mihalcea

Antrenorul lui Dinamo nu are tot lotul la dispoziție la o săptămână după ce echipele de Liga 1 au putut relua antrenamentele. 

Astfel, despre Mamoutou N’Diaye, fotbalistul din Mali al câinilor cei din club nu au nicio informație în momentul de față. În afara lui, doar un alt fotbalist nu se pregătește sub comanda antrenorului care așteaptă încă debutul oficial pe banca roș-albilor.

„Toți băieții sunt OK. Skovasja a sosit de trei zile alături de noi. A stat alături de copil, care a fost răcit, a făcut testul COVID-19, totul e în regulă, deja e la antrenamente. Ehmann a sosit vineri în țară, din Germania, va sta în carantină la domiciliu, conform protocolului.

Va efectua și testul, apoi se va alătura pregătirilor. N’Diaye e un caz special. N-a mai dat niciun semn de viață! Când va ajunge, va fi preluat de domnul Alexandrescu, de la Relații Internaționale, și va urma aceeași pași ca și Ehmann”, a spus Mihalcea pentru gsp.ro.

Fostul atacant din Ștefan cel Mare a făcut bilanțul primei săptămâni de antrenamente la Săftica.

„Jucătorii au răspuns foarte bine până acum, au înțeles că este un cantonament, chiar dacă ne confruntăm cu o situație specială în viață, cu o premieră. Doamne ajută să fie ca până acum, să gestionăm bine situația!

De la 1 iunie se vor schimba niște detalii, vrem să ne antrenăm toți, să jucăm amicale. Vor fi multe meciuri la reluare, vreau să-i am pe toți apți, liniștiți și implicați”, a mai adăugat Mihalcea.

CITEȘTE ȘI –>> Antrenorul care l-a inspirat cel mai mult pe Dan Petrescu: “E numărul 1”. Vă gândeați la el?

dinamoantrenamenteMamoutou N'Diayeabsentaadrian mihalcea
gigi becali conflict

„E firesc să se întâmple așa!”. Explicația oferită de un antrenor român pentru sezonul ratat al roș-albaștrilor

hagi fuziune

Omul care a declinat propunerea de a face echipă cu Gică Hagi: „Vreau să merg pe drumul meu”