Ministrul Ionuț Stroe glumește pe seama gafei de duminică: „Să repetăm acest interviu în weekend!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 27 mai 2020, ora 13:04,
ionut-stroe

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a fost protagonistul unui moment stânjenitor în timpul unei emisiuni transmise duminică online.

Dintr-o neatenție, ministrul a dărmat camera care îl filma, iar aceasta a căzut sub masă, dezvăluind faptul că ministrul era îmbrăcat într-o ținută extrem de lejeră de la brâu în jos.

Acum, Ionuț Stroe spune și-a luat măsuri de precauție… a prins mai puternic aparatul de filmat de stativ și s-a îmbrăcat corespunzător funcției pe care o deține.

„Nu vă faceți niciun fel de grijă. Azi nu vorbesc de acasă, sunt la birou și sunt echipat corespunzător. Cred că toată lumea înțelege că a fost o greșeală și mulți au rezonat cu ce s-a întâmplat atunci. Să repetăm acest interviu în weekend.

Ne-am adaptat la lucrul de acasă și foarte multă lume mi-a trimis poze și mesaje. Eu am tratat acest accident cu zâmbet. Cei care cred că asta a fost o strategie pentru imagine le recomand să fie și ei mai relaxați”, a spus Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, pentru ProSport.

 

Citește și • Măsura luată de FRF şi LPF în ceea ce-i privește pe fotbaliștii infectați cu noul coronavirus

 

ministrul sportuluiionut stroeministrul in chiloti
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului