Ministrul Sportului, desființat de Mititelu! „Un imbecil. Lingăul nu lipsea de la tribuna VIP a adevăratei echipe”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 07 septembrie 2020, ora 18:02,
adrian-mititelu-ionuț-stroe

Adrian Mititelul s-a lansat într-o adevărată tiradă de insulte la adresa ministului Ionuț Stroe, după ce aceasta s-a declarat suporter al Craiovei lui Rotaru și a dezvăluit în cadrul emisiunii „Realitatea Sportivă” cum a luat ființă clubul din Liga 1.

Mititelu l-a acuzat pe actualul ministru al Tineretului și Sportului că ocupă pe nedrept această fucnție și atrage atenția asupra faptului că justiția din România a decis că CSU Craiova nu este continuatoarea Universității Craiova.

„Un IMBECIL, ajuns ministru fara sa fi miscat un pai in viata lui! Aceasta nulitate COMPROMITE GRAV demnitatea ce temporar, dar NEDREPT o ocupa! Toata tara stie cum s-a infintat CSU ! Justitia de asemenea a confirmat DEFINITIV faptul ca acest club n-are nicio legatura cu UNIVERSITATEA CRAIOVA! Imi amintesc cum lingaul nu lipsea de la Tribuna VIP a adevaratei echipe, iar ani de zile a beneficiat de invitatii gratuite unde a fost tratat si respectat desi era un NIMENI!”, se arată în mesajul lui Adrian Mititelu.

Un IMBECIL, ajuns ministru fara sa fi miscat un pai in viata lui! Aceasta nulitate COMPROMITE GRAV demnitatea ce…

Publicată de Adrian Mititelu pe Duminică, 6 septembrie 2020

Citește și • EXCLUSIV | FANII CS U Craiova vor fi în al nouălea cer! Ionuț Stroe: ”Acest club continuă activitatea și tradiția”

adrian mititeluuniversitatealiga 1lilga 2universitatea craiovaionut stroe