Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, atac frontal la PSD: „A creat în mod fals un conflict”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 24 mai 2020, ora 14:32,
ionut stroe ministrul mts

Gigi Becali primește o veste bună direct de la Ionuț Stroe. Ministrul Tineretului și Sportului a susținut astăzi că FCSB va putea juca pe noul stadion.

Patronul FCSB spera să-și ducă echipa pe „Arcul de Triumf” după ce a fost avertizat că nu va putea juca pe noua arenă din Ghencea, însă Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby susține că echipa lui Becali nu va putea juca pe arena de opt mii de locuri, deoarece aceasta va fi dedicată exclusiv rugbyului.

Stroe intervine în conflictul dintre cele două părți și spune că oricine va putea să joace pe noua arenă „Arcul de Triumf”, deoarece „nu există exclusivități pe bani publici”.

„Atât timp cât în această țară legile sunt respectate, baza «Arcul de Triumf» va fi deschisă tuturor sporturilor după inaugurare, cu scopul de a deservi interesului public. Nu există exclusivități pe bani publici. Evident, naționala de rugby va putea considera această arenă drept «acasă». Ei pot utiliza arena fără probleme.

Dar acolo s-au investit zeci de milioane de euro, e un stadion care va avea mai multe facilități decât înainte. Rațiunea construirii acestui stadion a avut legătură cu EURO 2020. Se vor desfășura aici multe evenimente importante. Vor fi evenimente culturale, meciuri din competițiile europene, așa cum se întâmplă și în Europa.

Din păcate, această discuție legată de arena «Arcul de Triumf” a fost poluată politic de PSD. Au inițiat o lege prin care să anuleze și să transfere dreptul de administrare al Statului către o Federație. PSD a creat în mod fals un conflict între iubitorii de rugby și iubitorii de alte sporturi”, a declarat Ionuț Stroe, la ProX.

Citește și • GAFA ANULUI 2020! Ministrul Sportului, în chiloți la TV!

gigi becalistadion arcul de triumfionut stroe
profimedia-0615415416

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire