Mircea Lucescu, în culmea fericirii după ce Răzvan a făcut eventul cu PAOK: ”Merită tot ce i se întâmplă”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 12 mai 2019, ora 07:56,
mircea-lucescu-razvan-lucescu

Răzvan Lucescu a devenit primul antrenor din istoria lui PAOK care a reușit să câștige și campionatul și Cupa Greciei în același sezon.

Formația din Salonic s-a impus, scor 1-0, în finala Cupei Greciei cu AEK Atena. După ce a făcut eventul, Mircea Lucescu a vorbit despre performanța fiului său. ”Il Luce” este în culmea fericirii și a explicat că Răzvan merită tot ceea ce i se întâmplă pentru munca pe care a depus-o.

Jocul a fost la discreția lui PAOK. Au avut multe ocazii de a marca. Adversarii au avut doar câteva contraatacuri. Mă bucur mult pentru Răzvan. Merită tot ce i se întâmplă pentru cât acordă el fotbalului, cât e de atent, cât de mult studiază tot. A creat un lot unit, jucători devotați sută la sută. Înseamnă că a reușit să creeze o echipă competitivă.

Sunt un tată teribil de mândru. Simt tot ce simte și el. Nu i-a fost deloc ușor. Pentru niciun copil nu e ușor să depășească succesul tatălui. Vom vedea ce se va întâmpla săptămânile următoare. Are o ruptură musculară la umăr de mai mult timp. Rămâne la Salonic să se opereze, apoi poate discuta și despre viitor.” a declarat Mircea Lucescu pentru TelekomSport.

Vezi și VIDEO | Performanță uriașă pentru Răzvan Lucescu! A făcut eventul și a intrat în istoria lui PAOK

răzvan lucescudeclaratiieventpaokgreciamircea lucescu
gigi-becali-fcsb

FCSB nu mai impresionează nici financiar: „Nu mă interesează banii”

rapid

Rapidiștii, sfătuiți să transfere un fotbalist din Liga 1: „E pe stilul Giuleștiului!”