Mircea Lucescu, încântat de revenirea Rapidului în Liga I: „Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 17 mai 2021, ora 23:57,
mircea-lucescu-ofertat-de-santos

Mircea Lucescu a fost prezent în tribunele stadionului din Buftea, unde Rapid a jucat cu Universitatea Craiova, luni seară, în penultima etapă a play-off-ului Ligii a 2-a.

La finalul meciului, tehnicianul român s-a arătat încântat de revenirea Rapidului în Liga I, după o pauză de șase ani, dar și de atmosfera creată de suporterii alb-vișiniilor prezenți în vecinătatea arenei din localitatea ilfoveană.

Excelent, parcă ar fi corul sclavilor din Nabucco al lui Verdi. Înseamnă foarte mult revenirea Rapidului, uitați-vă la suporterii ăștia extraordinari!

Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Universitatea Craiova a învins-o, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Rapid, într-un meci disputat la Buftea, în etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii a 2-a.

Cu o etapă înainte de final, Universitatea Craiova e lider în clasamentului play-off-ului, cu 53 de puncte, iar Rapid o urmează în clasament, cu 49 de puncte. Cele două echipe au obținut matematic promovarea în Liga I.

Citește și Mihai Iosif a făcut spectacol după meciul contra Universității Craiova: “Contele de Monte Cristo toți am fost”

 

 

promovatliga 2mircea lucescufotbalrealitatearapid
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină