Mircea Rednic așteaptă telefonul lui Dan Șucu

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 23 aprilie 2024, ora 07:53,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic a vorbit la finalul partidei Petrolul – UTA, 1-1, despre posibilitatea de a o prelua pe Rapid din sezonul următor. Antrenorul a fost întrebat dacă ar accepta propunere de a antrena din nou în Giulești.

„Nu m-am gândit, eu așa bine mă simt la UTA. Bine, un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit. Cum eu lucrez în imobiliare, am nevoie să îmi facă o reducere. Oricum eu am reducere la Mobexpert.

Sunt ultimul antrenor care a luat campionatul cu Rapid. Eu cred că ai nevoie de un antrenor cu experiență și vorbesc de Dinamo, de Rapid și de Steaua. Dacă nu simți și nu ai simțul acela, e foarte greu să reușești. Oricât ai fi de profesionist, nu merge dacă nu simți ceea ce și-ar dori suporterii.

Acum toți sunt antrenori, sunt specialiști, își dau cu părerea. E foarte greu să antrenezi și să joci acolo. De aceea mă gândesc la copiii mei care vor pleca (n.r.- Cătălin Vulturar, Rareș Pop și Claudiu Micovschi). Dar nu știu, vorbim, eu sunt la UTA și mai am un an de contract”, a spus Mircea Rednic, după Petrolul – UTA, 1-1.

mircea rednicutadan sucupetrolul