SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mircea Rednic explică de ce l-a exclus din lot pe Steliano Filip: ,,Mă încurca! El s-a născut titular la echipă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 14:05,
STELIANO FILIP
STELIANO FILIP

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a decis să-l lase în afara lotului pe Steliano Filip pentur meciul din etapa a 17-a a Ligii 1, de vineri, cu FC U Craiova 1948, partidă ce se va disputa de la 0ra 20:30.

Înaintea jocului cu oltenii, ,,Puriul” a explicat cum s-a ajuns ca Steliano Filip să fie exclus din lot. Acesta mărturiseşte că jucătorul i-a cerut să-l folosească pe postul de fundaş stânga, caz la fel ca cel al lui Deian Sorescu, care a ajuns, de asemenea, să fie exclus din lor de Mircea Rednic, în urmă cu câteva etape.

Citeşte şi VIAȚA BATE FILMUL! UN DUBLU MEDALIAT CU AUR LA JOCURILE OLIMPICE SE ÎNROLEAZĂ ÎN ARMATĂ SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA REBELILOR

,,Steliano vine după o accidentare, a stat o o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot.

Am avut dreptate și cu Sorescu, legat de post. Ei trebuie să asculte și de antrenor. Nici el, nici Sorescu nu au calitățile de a juca fundaș. Trebuie să respecte și să execute ce spune antrenorul.”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeşte şi JUCĂTOR DE BAZĂ DE LA DINAMO, SCOS DIN LOT DE MIRCEA REDNIC PENTRU MECIUL CU FC U CRAIOVA 1948

 

dinamosteliano filiprealitateafc u craiovamircea rednic