Mircea Rednic menține disciplina la UTA Arad înaintea returului cu Gloria Buzău: „Vorbim de o bere, că eu atâta le dau voie!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 03 iunie 2023, ora 13:13,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

UTA Arad va juca acasă returul barajului de menținere în Liga 1. Arădenii vin după un 0-0 în tur cu cei de la Gloria Buzău.

Mircea Rednic, tehnicianul echipei, a vorbit despre elevii săi în cadrul conferinței premergătoare meciului cu bozoienii. Iată ce a spus.

„Vorbim de o bere, că eu atâta le dau voie!”

Dacă oricum li se termina contractul și nu intrau în planurile mele de ce să-i mai țin pe aici? N-au plecat până nu și-au luat banii. Ei nu stăteau aici ca să tragă să intre în echipă, ci să-și ia banii și să plece.

N-au fost jucători care s-au impus nici înainte. În rest s-a discutat aproape cu toți jucătorii care sunt la final de contract și n-a fost unul care să zică că nu vrea să rămână.

Inclusiv Ubbink, despre care se zicea că vrea să plece, a spus că vrea să rămână, dar depinde de condiții. Eu n-am participat, dar mi s-a spus că discuțiile au fost pozitive. Rămâne să rezolvăm situația rămânerii în prima ligă pentru că în Liga 2 cade orice discuție”, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

În autocar nu s-a vorbit, nu s-a cerut voie să se bea o bere, că ei tot timpul, cred că a fost o obișnuință, câștigi, pierzi, bei bere. La mine nu. Adică n-ai de ce să bei dacă ai pierdut. Bine, vorbim de o bere, că eu atâta le dau voie.

În primele zile la antrenamente, a fost mai greu, m-au văzut și pe mine mai supărat, i-am mai și certat. Dar după aia, ultimele două zile au reacționat foarte bine. A fost OK, au entuziasm, se antrenează bine, am soluții”, a mai spus „Puriul”.

mircea rednicuta arad