Mircea Sandu, judecat pentru luare de mită: „Sunt nevinovat şi sunt încrezător”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 04 iunie 2019, ora 12:56,
Mircea-Sandu

Mircea Sandu, fost președinte la Federația Română de Fotbal, a fost trimis în judecată pentru luare de mită. Potrivit DNA, Sandu ar fi primit peste 150.000 de euro pentru a facilita încheierea unui contract între FRF și o societate de avocatură.

Mircea Sandu (66 de ani) a condus Federația Română de Fotbal între 1990 și 2014, apoi s-a retras.

În acest dosar, Mircea Sandu a fost inculpat alături de soția acestuia, Elisabeta Sandu, și susține că este nevinovat.

Eu sunt în Franţa, nu ştiu nimic. Nu am primit nimic acasă până acum, nici de la DNA, nici de la tribunal. Eu nu pot să spun altceva decât faptul că în mod cert nu am nicio treabă în toată chestia asta pe care au anchetat-o ei. Aşa că rămâne să ne judecăm. Aşa cum se tot promovează acum, plecăm de la prezumţia de nevinovăţie a oricărui om. Mergem şi ne apărăm, ce să facem? Am mai câştigat un proces, cel cu Loteria, asta e viaţa. Din moment ce nu am luat şi nu am dat mită, eu aşa zic, că sunt nevinovat şi sunt încrezător. Nu ai de ce să fii acuzat, nu? Dar mergem şi ne judecăm, nu avem ce face. Mergem în instanţă„, a spus Mircea Sandu pentru Agerpres.

CITEȘTE ȘI -> Comunicatul DNA în privința lui Mircea Sandu

sandumircea sandufrfluare de mitaDNAjudecatinstantaproces
dinamo-sorescu

Prima ofertă concretă pentru Deian Sorescu! Răspunsul dinamoviștilor a venit imediat

Eriksen la pamant

UEFA, mustrată de Danemarca în cazul lui Eriksen: ,,Se pare că un stop cardiac e mai puţin important decât un caz de coronavirus”