Mirel Rădoi a dat cărțile pe față! Motivul pentru care nu mai discută cu Gigi Becali: ”Nu vreau să fiu acuzat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 01 august 2019, ora 10:16,
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale U21, a dezvăluit motivul pentru care nu mai vorbește cu Gigi Becali.

Rădoi a ținut să lămurească lucrurile în privința relației pe care o are cu nașul său, Gigi Becali. Selecționerul naționalei mici a explicat că se înțelege foarte bine cu patronul FCSB, însă nu discută cu acesta din cauza faptului că poate fi acuzat de finanțatorul roș-albaștrilor că recomandă anumiți jucători.

De asemenea, Rădoi a dezvăluit că nu a mai vorbit cu Becali din 2015, an în care a fost concediat după experiența de la formația din Capitală. Fostul internațional a antrenat clubul roș-albastru în perioada iunie 2015 – noiembrie 2015.

”(n.r. – Relaţia ta cu Gigi Becali care e în momentul de faţă?) Una bună. Suntem naşi-fini, dar nu discutăm. La telefon nu am mai discutat de atunci (n.r. – de când a fost dat afară) şi nu vreau, pentru că, dacă începem să discutăm, el începe foarte mult să discute despre fotbal.

Şi, mai devreme sau mai târziu, mă va întreba cum e un jucător, eu zic că e foarte bun. După ce a ajuns la FCSB, spune că l-a luat că a zis finu. Şi nu vreau să fiu acuzat. La fel cum am preferat să îi spun şi lui, le-am spus şi altor patroni, prefer când mă întrebaţi de jucători, să o facă directorul sportiv sau antrenorul.” a declarat Mirel Rădoi pentru TelekomSport.

Citește și Curg ofertele pentru Rădoi! Selecționerul naționalei U21, dorit de cluburi importante din Europa

 

declaratiigigi becalimirel rădoi