Mirko Ivanovski, mesaj pentru Deian Sorescu, fostul său coleg de la Dinamo: „Îți dai seama că o să te înjure oamenii!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 15 ianuarie 2023, ora 13:47,
Mirko Ivanovski
Mirko Ivanovski

Deian Sorescu a semnat cu FCSB, unde va juca sub formă de împrumut până în vară. Jucătorul a fost avertizat de fostul său coleg de la Dinamo, Mirko Ivanovski.

Mai exact, nord-macedoneanul consideră că fanii lui Dinamo îi vor reproșa tot timpul lui Sorescu alegerea de a merge la rivala FCSB.

„Îți dai seama că o să te înjure oamenii!”

„Ce pot să zic? E alegerea și carierea lui. Și eu am avut ceva discuții cu FCSB. În România când joci la Steaua, Rapid și te duci la cea mai mare rivală, îți dai seama că o să te înjure oamenii. Cred că și pe stradă îl vor înjura, dar trebuie să fie pregătit mental.

Asta e alegerea lui și trebuie să o respectăm. S-a gândit cel mai mult la cariera lui, nu la bani. Altfel ar fi rămas la Rakow. Aici e acasă, joacă la o echipă mare și nu pierde nici naționala României”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru Fanatik.

„Nu îl felicit!”

„Asta nu înseamnă că o să joace 100% fiecare meci. Dacă joacă bine, poate va prinde din nou un transfer și o să ajungă la mai bine. El așa s-a gândit. O să câștige și bani și face și carieră. E încă un jucător tânăr.

Deocamdată nu pot să spun dacă e o alegere bună sau nu. Putem să vorbim după câteva meciuri. Nu am vorbit cu el încă. Nu îl felicit că eu sunt dinamovist (n.r.râde). O să îi dau. Îi doresc multă baftă, sănătate și cât mai mult succes”, a mai spus Mirko Ivanovski, pentru sursa citată.

Mirko Ivanovskideian sorescufcsb