Mitică Dragomir știe ce echipe se vor califica în Conference League: ”La pământ suntem cu fotbalul!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 05 august 2022, ora 10:04,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Echipele românești nu au făcut o figură prea bună în turul 3 Conference League. Singura echipa care a reușit să se impună a fost FCSB. Dumitru Dragomir consideră că e posibil să nu avem nicio echipă calificată în grupe.

”S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off-ul Conference League. S-ar putea echipa lui Becali (n.n. să treacă mai departe) și CFR-ul, normal. Craiova nu, ne-au bătut ăștia care n-au făcut antrenament. La pământ suntem cu fotbalul. Echipa cu care joacă CFR, e o echipă ușoară. Echipă puternică e asta din Ucraina”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Dragomir, despre Universitatea Craiova

”Craiova m-a dezamăgit total. Mi-am dat seama că are lot slăbuț. 2-3 jucători de valoare și restul de umplutură. N-au nici pe bancă, Balint s-a dus într-o perioadă proastă la Craiova. N-o să câștige nici în campionat multe meciuri.

Își aduce Rotaru pe cineva și tot așa va fi. N-are lot. Hanca și Rivaldinho sunt jucători de pluton amândoi. Craiova lui Mititelu este peste valoarea echipei lui Rotaru, dar la fotbal e posibil orice. Se poate umple stadionul din Craiova”, a mai spus Dumitru Dragomir.

 

dragomirromaniaconference league