Mititelu, supărat că Becali a omis să le spună judecătorilor toate detaliile transferului lui Mihai Costea la FCSB

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 17 iunie 2020, ora 20:23,

Adrian Mititelu s-a prezentat astăzi în fața judecătorilor. Patronul FC U Craiova este anchetat într-un dosar de evaziune fiscală, ce are legătură cu transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, în 2011.

Alături de patronul FCU s-au prezentat astăzi în fața judecătorilor și  Gigi Becali, Valeriu Argăseală și Victor Becali, fostul impresar al fotbalistului Mihai Costea. Aceștia fiind citați ca martori în dosar.

„Judecătorii judecă după actele din dosar. El spune numai ce s-a întâmplat atunci și cum s-au derulat evenimentele. Nu exista nicio interdicție. Jucătorul putea fi transferat, eu aveam drept de semnătură, nu era nicio restricție.

S-a dovedit că acel act de sechestru nu era valabil. Deocamdată nu e niciun prejudiciu. Fiscul Dolj pretinde suma de 1.100.000 de euro, care s-a încasat de la Steaua”, a spus Adrian Mititelu, la ieșirea din Curtea de Apel Craiova.

Mititelu, supărat că martorul Gigi Becali a uitat să le spună judecătorilor despre o convenție pe care au încheiat-o și prin care se specifica faptul că nu mai are nimeni nicio pretenție.

„Nu am nimic de obiectat în ceea ce privește martorii, deși domnul Becali a uitat un eveniment foarte important, mă refer la o convenție pe care am încheiat-o prin care nu mai are nimeni nicio pretenție, dar nu și-a mai adus aminte de ea.

Având în vedere că mi-au luat o echipă întreagă… Nu e vorba de milă, poate se simte puțin vinovat că și el a participat, și el s-a înfruptat din munca mea și din investiția mea. Chiar uităm ce echipă frumoasă am avut și ce jucători de mare perspectivă am avut? Nu sunt supărat pe Gigi Becali, nu are el vină că echipa mi-a fost exclusă, dar să nu uităm totuși cum au fost evenimentele acum nouă ani. A furat fiecare ce a putut. Când s-a dat decizia aia, toată lumea a luat ce a prins. Eu sunt încrezător, dar nu înseamnă că nu am oarecare emoții. În viață trebuie să fii pregătit pentru orice”, a declarat Adrian Mititelu.

Citește și • UEFA a confirmat cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la EURO 2020

fcuadrian mititeluuniversitatea craiovafcsbmihai costeagigi becali