MM Stoica, anunț clar în privința lui Reghecampf: „Nu se pune problema să schimbăm antrenorul!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 octombrie 2020, ora 08:23,
mm-stoica

Imediat după plecarea de la Al Wasl, toată lumea îl dădea pe Reghecampf ca și venit la FCSB, dar acest lucru se pare că nu se va întâmpla în cele din urmă!

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit aseară, după partida câștigată de roș-albaștrii în ultimele minute, contra Academicii Clinceni, despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să revină pe banca echipei bucureștene.

După ce aseară, Anamaria Prodan a mărturisit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, că Reghencampf nu va veni la FCSB, deoarece se află în discuții cu alt club, acum a venit rândul lui MM Stoica să facă lumină în acest caz.

MM a ținut să precizeze că nici nu se pune problema unei eventuale mutări de genul acesta, deoarece FCSB are antrenor în aceste momente și nimeni din club nu se gândește la schimbarea lui Toni Petrea.

”Eu cred că cel mai bine ar fi să-l sunați pe Reghe, pentru că el este un tip care nu ascunde nimic. El vă va spune că nu a existat nicio discuție cu noi. Avem antrenor și nu se pune problema să-l schimbăm!

Asta cu staff-ul nu stă în picioare. Toni Petrea nu mai era colaboratorul lui Laurențiu, plecase, era liber de contract iar Thomas Neubert a ales să vină la noi, deși mai avea oferte de acolo, din zona arabă.”, a declarat Mihai Stoica pentru Digi Sport.

FCSB a câștigat aseară contra Academicii Clinceni și a urcat pe locul al doilea în ierarhia Ligii 1, la 6 puncte distanță față de liderul autoritar din acest moment, Universitatea Craiova.

Citește și EXCLUSIV | Am aflat ce vrea Reghecampf: Revine sau nu la FCSB!

 

reghecamfantrenor FCSBrealitatealiga 1mm stoicafcsb
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”