EXCLUSIV | MM Stoica, atac la Pițurcă înainte de Craiova – FCSB! „A avut o singură semiperformanță”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 15 septembrie 2019, ora 18:05,
piturca
piturca

Mihai Stoica pune paie pe foc înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB din această seară. Fostul director sportiv al ‘roș-albaștrilor’ pune la îndoială calitățile de antrenor ale lui Victor Pițurcă și consideră că fostul selecționer al României nu poate să aducă o schimbare radicală la Craiova.

Universitatea Craiova – FCSB, de la ora 21:00, este debutul pe banca tehnică a oltenilor pentru Victor Pițurcă. Corneliu Papură a rămas în staff.

Sunt nerăbdător să simt din nou ca jucător al Craiovei atmosfera creată de fanii de pe Ion Oblemenco. ??

Publicată de Andrei Ivan pe Duminică, 15 septembrie 2019

În ultimele zece meciuri pe arena ‘Ion Oblemenco’, Universitatea Craiova are o singură victorie cu FCSB, în octombrie 2018.

Cu Victor Pițurcă am lucrat doi ani. Când vorbesc despre antrenorii cu care am lucrat… Olăroiu, Zenga, Protasov, Reghecampf… vorbesc despre antrenori care au făcut performanțe în Europa. Pițurcă în Europa a avut o singură semiperformanță: i-a eliminat pe Southampton. Acolo se face diferența! Poți să câștigi un campionat în România, cu un fault scos din careu, cu o bară a adversarilor în prelungiri. Dar în Europa iei licența Pro cu adevărat.

Să te facă zob Kievul și apoi să preia echipa Olăroiu și să bată la Kiev cu 4-1… scuzați-mă!Selecționer, niciun fel de dubii, Top 3 poate all-time! Dar este o meserie complet diferită„, a spus Mihai Stoica în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă de la Realitatea TV.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live – Ediție INCENDIARĂ Realitatea Sportivă: MM Stoica vine cu dezvăluiri în premieră!

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 15 septembrie 2019

MM nu crede că Victor Pițurcă va genera un progres semnificativ la Universitatea Craiova.

Dacă va reuși Pițurcă să-i facă pe cei de la Craiova, într-un timp atât de scurt, să-și învingă marele complex în fața FCSB-ului… e o realizare foarte mare. Emulația asta oltenească pe mine m-a distrat de foarte multe ori. Pentru mine, Universitatea Craiova e cea a lui Mititelu.

Orice antrenor ar fi, nu poate să transforme jucătorii peste noapte. Dacă Ivan va fi pregătit să joace, poate să fie un plus. Absența lui Banca este un minus. Dar nu cred că se pot schimba foarte multe la Craiova„, a mai precizat Mihai Stoica.

steauauniversitatea craiovapiturcacraiovafcsbvictor piturcaderbyliga 1mihai stoicaantrenor