MM Stoica iese la atac: ”Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 23:51,
mihai_stoica
mihai_stoica

Meme Stoica a reacţionat imediat după meciul pierdut de FCSB cu Slovan Liberec, din turul III al Europa League, scor 0-2.

Oficialul de la roş-albaştri crede că echipa ar fi trebuit să primească două penalty-uri, iar eliminarea lui Ştefan Cană nu ar fi trebuit să existe.

Stoica i-a ironizat şi pe cei care pun la zid FCSB-ul, în postarea pe care a făcut-o pe social media.

Mihai Stoica mai spune că data de 24 septembrie 2020 trebuie ţinută minte, pentru că se va naşte o nouă generaţie care va scrie istorie în fotbalul românesc.

”Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii. Măi telespectatorilor, poate un om normal care înțelege ceva din fotbal să ne ironizeze? A fost fault la Perianu, poate n-a căzut natural, dar se putea da penalty. S-a dat galben pentru simulare.
A fost fault la Șut, penalty clar. A fost fault la Cană în prima fază, apoi faultul copilului – care jucase perfect – și eliminare. Aaaa, și un umăr la umăr la mijlocul terenului unde a dat fault pentru noi. A sesizat Grădinescu și i-a mulțumit arbitrului. Politicos.
P.S. Țineți minte data de 24/09/2020. Va apărea în certificatul de naștere ale unei alte generații care va face istorie!”, a postat Meme Stoica pe rețelele de socializare.
mm-stoica-fcsb

Citeşte şi EXCLUSIV VIDEO | Un fost stelist vede partea plină a paharului: ”Straton a scos două goluri gata făcute!”

Articol scris de Mihai Cristian

MEMEEuropa Leagueliberecfcsbrealitatea