MM Stoica întoarce armele! Critici pentru Edi Iordănescu: „Nu jucam nimic cu el, abia ajungeam la poartă!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022, ora 09:22,
MM Stoica, sursa foto- Facebook
MM Stoica, sursa foto- Facebook

Plecarea lui Edward Iordănescu de la FCSB a venit ca un adevărat cutremur în fotbalul românesc, la două luni și jumătate de la numirea sa pe banca roș-albaștrilor!

MM Stoica a fost unul dintre oamenii de încredere ai antrenorului în vârstă de 43 de ani, iar relația bună dintre cei doi a fost evidențiată chiar de Iordănescu jr., într-una dintre ultimele sale declarații înainte de a părăsi FCSB-ul. Cu toate acestea însă, managerul general al bucureștenilor a pus tunurile acum pe fostul tehnician al bucureștenilor și este de părere că echipa nu a jucat nimic cu el la conducere.

MM s-a arătat dezamăgit de randamentul dat de FCSB cu Edi Iordănescu antrenor și crede că formația arată mult mai bine de la venirea lui Toni Petrea. Opt victorii, două remize și o înfrângere reprezintă bilanțul roș-albaștrilor cu fostul Iordănescu jr. pe bancă.

„Echipa a făcut puncte cu el antrenor, însă nu jucam nimic. Meci de meci, abia ajungeam la poartă. Și acest lucru s-a petrecut în condițiile în care n-am întâlnit echipele care au ca obiectiv prezența în play-off. De exemplu, cu Toni Petrea, care are 5 victorii și o remiză, am jucat cu Universitatea Craiova, cu UTA, cu Botoșani, cu Rapid, formații cu pretenții”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Citește și ULTIMA ORĂ | FRF a ales! Edi Iordănescu va fi noul selecționer al României. Când va fi prezentat

mm stoicaedi iordanescudeclaratiifcsbliga 1