MM Stoica, nervos pe jurnaliști: ”Să îmi pună mie întrebări. Își bat joc de Leo Strizu!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 04 decembrie 2022, ora 23:48,
MM Stoica
MM Stoica

Leo Strizu este omul cu licența PRO de la FCSB.

Antrenorul din acte al echipei apare în fața camerelor și vorbește cu presa.

MM Stoica a fost foarte supărat pe faptul că jurnaliștii i-au pus anumite întrebări antrenorului de la FCSB, care nu ar fi avut legătură cu fotbalul.

”Sunt puşi în dificultate de oameni care chiar cunosc fenomenul şi ştiu ce să spună. Aşa suntem noi. Ne place să ne batem joc de oameni.

Pentru că eşti obligat să ai licenţă PRO. Ăştia, şmecherii care pun întrebări din astea. Nu ştiu, astea cu biserica… Îi învit eu… Ce întrebare e asta. Ce legătură are conferinţa de presă premergătoare partidei FCSB – Mioveni cu sfinţii la care Strizu…

Nu mă interesează, eu vorbesc de conferinţa de presă. Să vină şmecherii care vor să pună întrebări ca să deruteze la mine. Să avem noi o discuţie. Să vedem cât de simpatici sunt ei şi zglobii. Şi-au bătut joc. Au zis că dacă tot vin până acolo…

Ce legătură are dacă eu am evlavie la un sfânt cu meciul. Ce înseamnă asta. Explică-mi tu mie. Sincer, asta e o chestie să arate cum îi umilim noi pe oameni… Băiatul care pune întrebări din astea, îl invit să facem o conferinţă de presă”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

 

 

fcsbleo strizumm stoica