MM Stoica, noi săgeți îndreptate spre rivali! Ce promisiune le face suporterilor FCSB

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 10:53,
mm stoica 11
mm stoica 11

După ce a lansat mai multe atacuri la adresa celor care au criticat jocul fotbaliștilor FCSB în meciul cu Slovan Liberec, MM Stoica a avut un mesaj și pentru cei care au știu să fie mereu alături de echipă.

Oficialul trupei din Berceni le-a mulțumit suporterilor pentru susținere și le-a promis că „vom reclădi o echipă capabilă să câștige titlul”.

Printre mesajele de mulțumire, MM Stoica nu a uitat să trimită și câteva săgeți spre rivalii formației FCSB.

„Mulțumim din suflet tuturor steliștilor care ne-au copleșit cu atașamentul lor și care au realizat că – în condițiile unui arbitraj corect – tinerețea unora și sacrificiul tuturor celor care au evoluat aseară erau suficiente pentru a juca playoff-ul, chiar dacă lipseau 10 titulari din cei 11 cu care am început ultimul meci pe Arena Națională înainte de întrerupere.

Ne vom hrăni cu dragostea voastră și vom converti în energie ura celor care privesc an de an această echipă evoluând în Europa și își trăiesc penibilele momente de glorie bucurându-se după ce ieșim, vom reclădi o echipă capabilă să câștige titlul, indiferent câte greșeli de arbitraj vor fi împotriva noastră și în favoarea contracandidatelor.

AVEM CU CINE ȘI CU CE!

Și, mai presus de orice, vă avem pe voi, cei care înțelegeți și iubiți necondiționat această echipă și care ne dați putere. Putere de a dezvolta anticorpi împotriva Covid. Și împotriva infantilismului unora. Ăia care ne arată degetele când trecem cu autocarul (deși nu înțeleg că măcar puțină automanichiură s-ar impune) și povestesc zile întregi cât de ‘jmekeri’ au fost. Eventual, cu doi ‘i’ la final”, a scris MM Stoica pe rețelele de socializare.

Mulțumim din suflet tuturor steliștilor care ne-au copleșit cu atașamentul lor și care au realizat că – în condițiile…

Publicată de Mihai Stoica pe Vineri, 25 septembrie 2020

FCSB, cu o echipă improvizată şi un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, aseară, de Slovan Liberec în turul trei preliminar al Ligii Europa, scor 0-2.

Citește și • Gabi Enache, hotărât să se reinventeze sub comanda lui Toni Petrea: „Vreau să joc fotbal de calitate”

mm stoicafcsbEuropa Leaguerealitatealiga 1