Modul prin care Pancu și-a distrus căsnicia: „Să vedeți ce avea în telefon!”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 07 septembrie 2020, ora 12:49,
mihaela stanciu

Antrenorul celor de la Poli Iași a divorțat de femeia alături de care a petrecut 22 ani din viață. 

Mihaela Stanciu, sora lui Nicolae Stanciu, a venit cu precizări după ce cuplul a decis separarea în aprilie 2019. Aceasta a ales o rețea de socializare pentru a dezvălui cum s-a ajuns la ruptura iremediabilă.

Din dorința de a pune capăt dezinformărilor apărute in presa in ultimul an, doresc sa fac câteva precizări legate de căsnicia mea cu Daniel Gabriel Pancu!

Eu sunt cea care a decis sa pună capăt căsniciei, nu Daniel. A fost o decizie grea, care a venit după o relație de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost căsătoriți legal. Motivele nu doresc sa le dezvălui , însă doresc sa subliniez ca separarea mea de Daniel nu are nicio legătura cu actuala partenera de viața a lui!

P.S : Legat de o alta dezinformare apărută in presa, aceea ca , in urma cu 20 de ani, fostul meu soț și actuala partenera de viața au trăit o poveste de dragoste, pot spune doar atât: în memoria telefonului lui Daniel, numarul de telefon al domisoarei era salvat cu nume de barbat: ‘Ando’! Iar lista continua : ‘Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc‘”, a fost postarea Mihaelei Stanciu.

CITEȘTE ȘI –>> Sfat important primit de tricolori înainte de meciul cu Austria: “Așa vor juca”

 

rețea de socializaredivorțmihaela stanciurealitateapancuprecizăripostare
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”