Viorel Moldovan glumește pe seama inițiativei care interzice scuipatul pe teren: „Arbitrii nu vor mai avea voie să fluiere!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 04 mai 2020, ora 20:31,
viorel-moldovan

Michel D’Hooghe, președintele comisiei medicale a FIFA, a cerut ca jucătorilor să le fie interzis să mai scuipe în timpul meciurilor. Dacă această regulă va fi implementată, cei care nu o respectă ar putea vedea cartonașul galben.

Viorel Moldovan consideră că inițiativa lui D’Hooghe este nerealistă. Antrenorul Chindiei și-a permis chiar să facă o glumă. Acesta a susținut că arbitrilor li se va interzice să mai sufle în fluiere.

„Să vedeți și cu scuipatul ce greu va fi! O să fie frumos, pe cuvânt! Vă mai spun una tare. Nu știu dacă sunteți la curent.

Să știți că arbitrii nu vor mai avea voie să fluiere în fluier. N-ați știut asta? Vor avea un clopoțel și vor suna cu clopoțelul!”, a spus Viorel Moldovan la Digi Sport.

Măsura cerută de D’Hooghe ar avea rolul de a împiedica răspândirea coronavirusului printre jucători, însă pare greu de crezut că va putea fi implementată.

Citește și • Anunțul făcut de Iohannis nu i-a entuziasmat pe olteni. Reacția oficialilor din Bănie

liga 1chindia targovisteviorel moldovan
steag olimpic

Un campion olimpic a făcut infarct pe terenul de sport! Avea doar 36 de ani

BUCHAREST: GIGI BECALI press conference

Jucătorul de care nu vrea să mai audă Gigi Becali: „Dacă îmi dă unul 100 de mii de euro, nu îl mai transfer!”