Moment istoric! Derby-ul Dinamo – FCSB, ultimul pe actualul „Ștefan cel Mare”. Când încep lucrările la noua arenă

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022, ora 14:39,
Stadion Dinamo
Stadion Dinamo

„Eternul Derby” va avea loc duminică seara, de la ora 20.00, pe stadionul din „Groapă”, în runda cu numărul 23 din Liga 1!

Partida de la finalul acestei săptămâni va reprezenta ultima întâlnire dintre cele două rivale din București pe actuala arenă. Concret, lucrările la noua construcție din Ștefan cel Mare urmează să fie demarate la finalul acestui sezon, anunță Fanatik.

Informaţia i-a fost furnizată președintelui CS Dinamo, Ionuț Popa, de către Ministrul de Interne, Lucian Bode, semn că procedurile au intrat în linie dreaptă. Astfel, conform sursei menționate anterior, lucrările de demolare vor începe din vară, iar timpul estimat pentru finalizarea proiectului este anul 2024.

Totodată, demolarea actualului stadion ar urma să aibă loc în aproximativ 9 luni. Apoi, în primăvara anului viitor se va începe noul proiect de la zero. Stadionul ar urma să fie preluat de către Clubul Sportiv, și nu de Primărie. Noua arenă a lui Dinamo va avea 25.000 de locuri şi va fi acoperită complet, conform proiectului propus de Compania Națională de Investiții.

Citește și „Doar aşa se poate redresa Dinamo!”. Suma uriașă care poate aduce liniștea în „Ștefan cel Mare”

fcsbdinamoliga 1stadion Dinamo