Monica Niculescu și-a intrat în rolul de căpitan! Pe cine a lăsat surprinzător în afara echipei de Fed Cup

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 24 martie 2021, ora 19:20,
irina-begu-monica-niculescu

După ce a preluat cârma echipei de Fed Cup a României de la Florin Segărceanu, Monica Niculescu a luat o primă decizie surprinzătoare.

Naționala de tenis a României va juca în perioada 16-17 aprilie cu Italia, în barajul de menţinere în Grupa Mondială. Având în vedere că meciul programat la Cluj-Napoca este în mai puțin de o lună, Monica Niculescu (33 ani) a anunțat lotul de jucătoare pe care se va baza în acest duel de foc și a lăsat pe dinafară două jucătoare importante ale României.

Monica Niculescu

Patricia Țig (26 ani), a doua cea mai bine clasată româncă din circuitul WTA, locul 66, după Simona Halep, locul 3 mondial, nu intră în calculele noului căpitan. Nici Jaqueline Cristian (22 ani), care a avut un parcurs excelent în ultima perioadă, nu va participa la duelul cu Italia.

Jucătoarele alese de Monica Niculescu pe care se va baza la competiția inter-țări, denumită Billie Jean King Cup în 2021, sunt: Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru. Totodată, căpitanul României a ținut să-și arate mulțumirile și lui Ion Țiriac, președintele FRT, pentru șansa oferită.

Sursa Foto: Profimedia Images

„Doresc să mulţumesc lui Ion Ţiriac, preşedintele FRT, conducerii FRT, pentru onoranta propunere de a reprezenta România şi din postura de căpitan al echipei naţionale de senioare.

Am convingerea că împreună cu colegele din această minunată echipă, cărora le sunt recunoscătoare pentru susţinere, putem obţine rezultate frumoase pentru România! Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru”, a fost mesajul postat de Monica Niculescu pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI –>> Sorana Cîrstea a fermecat America după primul meci de la Miami! Cum a reușit

Jaqueline Cristiantenisrealitateamonica niculescuPatricia Tigfed cupcapitan romania
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”