Montini la FCSB? Ce spune fostul dinamovist despre un posibil transfer!

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 19:43,
Montini

Mattia Montini, fostul atacant de la Dinamo, a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la FCSB.

Italianul a comentat un posibil transfer la FCSB, dar a vorbit şi despre noul proiect care se pune pe picioare la Dinamo.

Atacantul de 28 de ani a evitat să dea un răspuns cert dacă ar fi contactat de către Gigi Becali pentru un transfer la echipa din Berceni, dar spune că ar alege cea mai bună variantă pentru el.

,,FCSB? Nu știu! Prefer să nu răspund, vreau să văd dacă FCSB m-ar suna și apoi să văd ce-aș face. Ceea ce e clar este că Dinamo nu m-a sunat până acum.

Am o mare recunoștință pentru suporteri, acolo în sufletul meu este o parte pentru ei. Hmm, dacă Dinamo nu mă vrea, iar FCSB m-ar dori… Voi decide cea mai bună variantă pentru mine!”a spus italianul pentru GSP.

dinamo-montini

Fostul ”câine” a vorbit şi despre noul proiect de la Dinamo, unde crede că antrenorul Cosmin Contra este garanţia succesului.

”Cred că mister Cosmin Contra este o garanție a succesului, are experiență internațională. Din ceea ce am citit la voi în presă, noii jucători sunt foarte puternici pentru liga internă. Să vedem cum se vor adapta.

Dar au potențial foarte bun. Au cheltuit mulți bani pe salarii, sigur noii fotbaliști vor pune Dinamo pe o treaptă superioară, ca să ajungă în play-off și să se lupte pentru Europa.”, a mai spus acesta.

Doi ani a petrecut Mattia Montini în tricoul lui Dinamo, periodă în care a jucat 45 de meciuri şi a marcat 17 goluri.

550.000 de euro este cota atacantului, potrivit transfermarkt.com

Citeşte şi Răzvan Lucescu acuză: “S-a dorit eliminarea noastră!”

realitatealiga 1montinifcsbdinamogigi becali
DusanUhrin1

Vremuri dificile la Dinamo! Duşan Uhrin avertizează: ,,Va fi greu să ajungem în primele 6”

cfr

CFR CLuj şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Champions League! Cu cine joacă ardelenii