Moruțan, 15 milioane de euro pentru a se duela cu Messi: ”Pune foarte mare preţ pe Olimpiu”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 25 aprilie 2021, ora 09:58,
morutan
morutan

Aflat la cel mai bun sezon din carieră, Olimpiu Moruțan a atras privirile multor echipe din străinătate.

Mijlocașul care astăzi împlinește 22 ani este jucătorul pe care Gigi Becali speră să încaseze milioane de euro în perioada de mercato din această vară. Impresarul internaționalului U-21, Florin Vulturar, a dezvăluit că o echipă din Spania a luat legătura cu el pentru a se interesa de situația lui Moruțan.

Vulturar a mărturisit că mijlocașul a revenit și în atenția arabilor de la Al Ain, cei care l-au dorit și la începutul lui aprilie. De asemenea, agentul jucătorului a spus că Gigi Becali ține foarte mult la Moruțan și nu îl va ceda pe o sumă mai mică de 15 milioane de euro.

„M-au contactat din nou cei de la Al Ain. Domnul Becali a zis ca nici nu se pune problema. În urmă cu două săptămâni m-a contactat cineva din Spania. Pot să zic că este prima tatonare. Undeva la 15 milioane ar fi preţul. Dacă a fost refuzată oferta de 10 milioane, înseamnă că pune foarte mare preţ pe Olimpiu”, a declarat Vulturar, conform PRO TV.

În actualul sezon de Liga 1, fostul jucător al celor de la Botoșani a marcat șase goluri și a pasat decisiv de 12 ori, în 26 meciuri, pentru FCSB.

CITEȘTE ȘI –>> Moruţan, victorie cu sacrificiu. “Nu m-am antrenat trei zile!”

agentspaniaflorin vulturarofertarealitateaMoruţangigi becali