SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Moruțan l-a convins pe Fatih Terim! Ce îi pregătesc turcii fostului jucător de la FCSB

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 10:31,
Olimpiu Moruţan
Olimpiu Moruţan

Internaționalul român în vârstă de 21 de ani pare că le-a intrat rapid la inimă turcilor, după primele sale evoluții în tricoul vicecampioanei Turciei!

Olimpiu Moruțan a ajuns în această vară la Galatasaray, după îndelungi tatonări între Gigi Becali și conducătorii formației Cim Bom Bom. Acum, fosta „perlă” a FCSB-ului i-a impresionat pe turci, iar antrenorul Fatih Terim intenționează să îi dea acestuia numărul 10 la echipă, deși fanii au votat ca Moruțan să poarte tricoul cu numărul 21.

Cu toate acestea, jurnaliștii din țara semilunei sunt sceptici în privința deciziei tehnicianului de la Galata și cred că primirea rolului de decar ar putea avea consecințe negative asupra lui Moruțan.

„Situaţia nu ar fi prea bună pentru Moruţan. E un jucător care ştie deja că se aşteaptă multe de la el, iar dacă va avea asupra lui şi presiunea numărului 10 evoluţiile slabe ar fi inevitabile”, scriu cei de la Fotospor.

Giovanni Becali, despre posibilitatea ca Moruțan să poarte numărul 10 la Galatasaray

Numărul pe care îl va purta este deocamdată o dilemă, dar băiatul este încăpățânat să ia numărul 10. Poate ar fi un avantaj pentru el să poarte acel tricou, deoarece ar fi o presiune mare pe el și va trebui să își dea seama unde a ajuns.

În Turcia nu va mai fi ca în România. Va juca cu 50.000 de spectatori în spate, iar cei de acolo îl vor considera erou dacă evoluează bine sau îl vor fluiera dacă o face prost. Suma de transfer este cea anunțată de clubul FCSB!”, a spus Giovanni Becali, pentru Realitatea FM.

Citește și VIDEO | CICÂLDĂU, PROFESOR DE TURCĂ PENTRU ELEVUL MORUȚAN! CLIPUL A DEVENIT VIRAL

fatih terimgalatasarayrealitateaMoruţan