Moruţan nu poate pleca de la FCSB pentru mai puţin de 10 milioane de euro! ,,Becali nu o să stea la discuţii”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 18:41,
morutan bucurie
morutan bucurie

România U21 s-a calificat la EURO U21, după 1-1 cu Danemarca U21, iar Olimpiu Morţan a fost unul dintre cei mai buni de pe teren.

Prestaţia mijlocaşului nu a trecut neobservată nici de patronul fostului club la care a activat înainte să ajungă la FCSB.

Valeruu Iftime spune că Moruţan a fost unul dintre jucătorii care au ieşit cel mai mult în evidenţă în partida cu nordicii. Patronul de la Botoşani susţine că Moruţan este cel mai bun jucător pe poziţia de decar în România.

Mă bucur pentru Moruțan, iar eu cred că el a făcut cel mai bun meci al său la de când joacă la naționala U 21. El joacă și la FCSB la fel de bine, dor că mie îmi pare că el este un decar.

A și jucat în meciul cu Danemarca poziția numărului 10, deși a evoluat pe tricou cu numărul 9, iar eu cred că este cel mai bun din România pe această poziție. Oli a fost foarte util echipei și extrem de constructiv în joc.

Citeşte şi EXCLUSIV | Goian, doar cuvinte de laudă pentru România U21: ”Foarte buni! Mi-a plăcut implicarea lui Ianis!”

Eu am avut mereu încredere în calitățile sale. A început să i se dea încredere la FCSB, iar acest lucru se vede prin jocul pe care îl prestează în ultimul timp Moruțan, atât la echipa de club cât și la lotul de tineret”, a spus Iftime pentru ProSport.

Valeriu Iftime mai suţine că evoluţiile lui Moruţan i-au crescut semnificativ cota de transfer. Acesta este de părere că Gigi Becali nu va sta cu nimeni la discuţii pentru mai puţin de 10.000.000 de euro, în eventualitatea unui transfer. Patronul de la Botoşani spune că Moruţan ar putea să joace şi la naţionala mare, iar Rădoi ar avea nevoie de un asemenea jucător.

Oli a jucat în meciul cu Danemarca exact ce ne trebuie nouă. El a făcut totul pe teren doar în folosul echipei. Poate să joace chiar și la naționala mare. Avem nevoie și acolo de un asemnea jucător.

Gigi Becali o să ceară pe Moruțan minimum zece milioane de euro, iar la acest moment valorează cu vârf și îndesat această sumă. Sunt convins că Becali nu o să stea cu nimeni de vorbă pentru o sumă mai mică”, a mai punctat Iftime.

Moruţan a fost transferat la FCSB în 2018, iar Becali a plătit pentru serviciile sale 1.000.000 de euro.

Citeşte şi O nouă veste importantă! România poate găzdui Campionatul European U21

Moruţanfcsbrealitateatransferiftimebecali