Moruțan, numărul 1 la Istanbul: „Cât timp n-are piciorul rupt sau nu leșină, trebuie să joace”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 14:03,
OLIMPIU MORUȚAN
OLIMPIU MORUȚAN

Olimpiu Moruțan a bifat cea de-a doua partidă la Galatasaray, în remiza cu Trabzonspor, scor 2-2. A început titular, dar a fost schimbat la pauză.

În locul său a intrat Ryan Babel. Modificarea prematură a stârnit un reproș al lui Erman Toroglu la adresa lui Fatih Terim. Fost fundaș turc, Toroglu consideră că antrenorul de 68 de ani a greșit când a decis să-l scoată de pe teren pe mijlocașul român.

Ex-fotbalistul este de părere că Moruțan trebuie să fie indispensabil grupării din Istanbul. Celălalt român de la Galatasaray, Alex Cicâldău, a ieșit în minutul 81, când a fost înlocuit cu Taylan Antalyali.

”Fatih Terim a greșit în momentul în care l-a scos pe Olimpiu Moruțan din joc. Atât timp cât Moruțan n-are piciorul rupt sau nu leșină, trebuie să joace. El oferă dinamism atacului echipei”, a declarat Erman Toroglu.

Erman Toroglu

”Moruțan este bun când are mingea la picior, dar eu aveam nevoie să știu că echipa e mai puternică din punct de vedere defensiv”, și-a explicat Fatih Terim decizia, după meciul cu Trabzonspor.

CITEȘTE ȘI –>> STEVEN GERRARD A VORBIT DESPRE SITUAȚIA LUI IANIS HAGI, INFECTAT CU COVID-19! CÂT LIPSEȘTE ROMÂNUL

Moruţanrealitateagalatasarayerman toroglucicâldăufatih terim